Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Ιστότοπου

Οι όροι και προϋποθέσεις για τη χρήση αυτού του ιστότοπου περγράφονται στην παρούσα σελίδα. Ο ιστότοπος αυτός ανήκει στην εταιρία Γ. Κοπανίδης – Σ. Μιχαηλίδης Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο ”ΓΑΙΟΡΑΜΑ”. Εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, στην οδό Αγγέλου Ποιμενίδη 8. Έχει ΑΦΜ ………………………….. από τη ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης και αριθμό μητρώου ΓΕΜΗ ………………………….

Όροι και προϋποθέσεις

Υπεύθυνοι Ιστότοπου και Διαχειριστές ηλεκτρονικού καταστήματος: Γεώργιος Κοπανίδης – Σιδέρης Μιχαηλίδης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551081875 (Δευτέρα – Παρασκευή 8:30-14:30)

1. Σκοπός του ιστότοπου

Ο ιστότοπος https://agroefodia.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου. Προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες και κάθε είδους εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για αγροτικές εργασίες (αγροεφόδια). Απευθύνεται, τόσο στον επαγγελματία αγρότη και το χωράφι, όσο και στον ερασιτέχνη καλλιεργητή και τον κήπο.

Η χρήση των σελίδων αυτού του ιστότοπου από οποιοδήποτε πρόσωπο με σκοπό την επίσκεψη, την αγορά ή τη λήψη συμβουλών (παρακάτω «επισκέπτης»), διέπεται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης του Ιστότοπου.

2. Προσωπικά Στοιχεία και Cookies

Τα αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ συλλέγουν προσωπικά στοιχεία στο πλαίσιο της λειτουργίας του ιστότοπου και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών. Στην παρούσα ενότητα περιγράφονται οι όροι χρήσης αυτών των στοιχείων. Η αυτόματη επεξεργασία πληροφοριών υπόκειται στις διατάξεις των Νόμων Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπως ισχύουν. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο ιστότοπος agroefodia.gr, επεξεργάζονται, καταχωρίζονται και αποθηκεύονται με διακριτικότητα, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

3.1. Ιστότοπος

Ο ιστότοπος και κάθε απαραίτητο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε σχέση μ’ αυτόν, μπορεί να περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα αρχεία που περιέχονται στον ιστότοπο (εικόνες, βίντεο, ήχοι, κείμενα, γραφικά κλπ), είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Στο περιεχόμενο αυτό συμπεριλαμβάνεται το λογισμικό, οι βάσεις δεδομένων και τα ενημερωτικά κείμενα. Η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή επιτρέπεται μόνο για ιδιωτική χρήση. Κάθε αναπαραγωγή και κάθε άλλη χρήση αντιγράφων του ιστότοπου και του περιεχομένου του απαγορεύεται ρητά. Δεν παρέχεται οποιαδήποτε άλλη άδεια και κανένα άλλο δικαίωμα εκτός από αυτό της ανάγνωσής τους από τους χρήστες του διαδικτύου.

Επίσης απαγορεύεται:

  • η αντιγραφή, η τροποποίηση, η μετάφραση, η πώληση, η εκχώρηση και η μεταβίβαση κάθε μορφής δικαιωμάτων που συνδέονται με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που προβλέπονται από τον νόμο.
  • η τροποποίηση του περιεχομένου ή του λογισμικού, επιμέρους ή ολόκληρου ή η χρήση τροποποιημένων εκδόσεων του λογισμικού με σκοπό τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες.
  • η πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω μιας διαφορετικής διεπαφής από αυτήν που παρέχεται στον Επισκέπτη από τα Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ για τον σκοπό αυτόν.

3.2. Εμπορικά σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα που προβάλλονται στον ιστότοπο αποτελούν καταχωρημένα και μη καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ.

Με εξαίρεση όσα ρητώς αναφέρονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, προβολή ή χρήση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος χωρίς την έγγραφη άδεια της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ.

3.3. Υπερσύνδεσμοι

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες και σε άλλες πηγές του διαδικτύου. Η Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητά τους, ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους. Επίσης δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν βλάβη ή απώλεια, αποδεδειγμένη ή υποτιθέμενη, που προκύπτει από τη χρήση εξωτερικών σελίδων ή πηγών.

Κάθε δημιουργία συνδέσμου με τον ιστότοπο απαιτεί την προηγούμενη έγκριση της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ, η οποία μπορεί να δοθεί οποτεδήποτε και με κάθε επιφύλαξη. Η Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ διατηρεί το δικαίωμα

  • να ζητήσει την αφαίρεση κάθε σύνδεσης με τον ιστότοπο, η οποία δεν είναι εγκεκριμένη και
  • να να ζητήσει αποζημίωση για τυχόν ζημιά που έχει προκληθεί από τη σύνδεση με άλλες ιστοσελίδες.

4. Συμπεριφορά Επισκέπτη

4.1. Καλή χρήση διαδικτύου

Κάθε επισκέπτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με σεβασμό στα δικαιώματα των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου.

Ως εκ τούτου, ο επισκέπτης που εισέρχεται στην ιστοσελίδα απαγορεύεται να:

  • ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, απεχθές, ρατσιστικό ή που προσβάλλει την ιδιωτικότητα του άλλου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του για την προσωπική του εικόνα ή αποδοκιμαστέο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο
  • ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email η να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση, προωθητικό υλικό, «junk mail», «spam», «chain letters» ή κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό
  • ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email η να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό περιέχει ιούς ή κάθε είδους ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να διακόπτουν, να καταστρέφουν ή να περιορίζουν την λειτουργικότητα λογισμικού, εξοπλισμού ή δικτύου τηλεπικοινωνίας
  • προσπαθήσει να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρήστη, του παρόχου ή του δικτύου, εκθέτοντας την ιστοσελίδα σε ιό, δημιουργώντας κορεσμό, «πλημμυρίζοντας» το διακομιστή, ή τοποθετώντας την κεφαλίδα ενός πακέτου TCP-IP ή κάθε μέρος της πληροφορίας κεφαλίδας σε ένα email
  • αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν προορίζονται για τέτοιου είδους χρήση ή να αποκτήσει πρόσβαση σε διακομιστή ή λογαριασμό, στον οποίο δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση
  • επιχειρήσει να διερευνήσει ή να δοκιμάσει την ευπάθεια του συστήματος ή του δικτύου ή να παραβιάσει την ασφάλεια ή τα μέτρα ταυτοποίησης χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση
  • χρησιμοποιήσει την ταυτότητα άλλου χρήστη
  • αναλάβει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή να υποκινήσει κάποιο άλλο πρόσωπο σε παράνομη ή άλλου είδους δραστηριότητα που προσβάλλει τα δικαιώματα της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ, των προμηθευτών της, των εταίρων και διανομέων της, των διαφημιστών της και κάθε άλλου επισκέπτη.

4.2. Διασφάλιση καλής χρήσης διαδικτύου

Ο επισκέπτης συμφωνεί να συμμορφώνεται με όλους τους εθνικούς, ευρωπαϊκούς ή διεθνείς κανονισμούς σχετικά με τη συμπεριφορά του στο διαδίκτυο και το αποδεκτό περιεχόμενο.

Σε περίπτωση παραβίασης των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης του Ιστότοπου, η Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ μπορεί να τερματίσει τη χρήση του ιστότοπου για κάποιον επισκέπτη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επιπλέον, διατηρεί με κάθε επιφύλαξη το δικαίωμα διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη για τυχόν ζημιές ή βλάβες που θα υποστεί.

5. Ευθύνη

5.1. Πρόσβαση και λειτουργικότητα του Ιστότοπου

Ο επισκέπτης είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εφαρμογή των μέσων πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας που επιτρέπουν την πρόσβαση στον ιστότοπο. Οι χρεώσεις σύνδεσης και ο εξοπλισμός για την πρόσβαση στο διαδίκτυο και τον ιστότοπο Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ βαρύνουν αποκλειστικά τον επισκέπτη.

Ο επισκέπτης χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστότοπο με δική του ευθύνη. Η Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιουδήποτε είδους βλάβες μπορεί να προκληθούν σε επισκέπτες μετά από μη εγκεκριμένη χρήση.

5.2. Περιορισμός Ευθύνης

Ο ιστότοπος διαθέτει περιεχόμενο τρίτων καθώς και συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες. Η Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ δεν μπορεί να ελέγχει ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε και το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για  ζημιές ή βλάβες που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης του περιεχομένου των τρίτων μερών. Επίσης δεν μπορεί να παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση σχετικά με την πληρότητα των πληροφοριών και την αξιοπιστία των προϊόντων των τρίτων μερών.

Κάθε αξίωση επισκέπτη εναντίον της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ θα πρέπει να διατυπωθεί μέσα στον πρώτο μήνα της εμφάνισης του αντικειμένου αξίωσης.

6. Γενικά

6.1. Τροποποιήσεις

Η Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης του Ιστότοπου χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες θα πρέπει να επισκέπτονται συχνά τη συγκεκριμένη σελίδα και να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήσης του ιστοτόπου.

6.2. Εγκυρότητα

Ορισμένοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης ενδέχεται να ακυρωθούν λόγω αλλαγών στη νομοθεσία ή δικαστικής απόφασης. Αυτό δεν έχει καμία συνέπεια για την εγκυρότητα των λοιπών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης του Ιστότοπου.

6.3. Ισχύουσα νομοθεσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Ιστότοπου υπόκεινται στο ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο. Κάθε νομική διαφορά μεταξύ της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ και του πελάτη, υπόκειται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αλεξανδρούπολης.

Top
X