Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου της Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ

1. Εισαγωγή

Η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Η πολιτική απορρήτου της επιχείρησης Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ σας ενημερώνει για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες.

 

 

Η συναίνεσή σας στη χρήση των cookies σε συμφωνία με τους όρους της πολιτικής μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο, μας επιτρέπει την χρήση cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

 

 

2. Ποιοι είμαστε

 

Ο ιστότοπος agroefodia.gr αποτελεί τη δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο, της επιχείρησης Γ. Κοπανίδης – Σ. Μιχαηλίδης Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο ‘’ΓΑΙΟΡΑΜΑ’’ ή ‘’Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ’’. Η Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής μας αφορά όλους τους καταναλωτές, επισκέπτες, προσωπικό και συνεργάτες μας, σε ό,τι αφορά η διαχείριση των προσωπικών τους πληροφοριών.

Πολιτική απορρήτου

Περισσότερα για την επιχείρησή μας μπορείτε να μάθετε εδώ.

Για οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Γ. Κοπανίδης – Σ. Μιχαηλίδης Ο.Ε.
Αγροεφόδια ΓΑΙΟΡΑΜΑ
Αγγέλου Ποιμενίδη 8
68133 Αλεξανδρούπολη
+30 25510 81875
info@agroefodia.gr

3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

 

Οι πληροφορίες προσωπικών δεδομένων που μπορούν να συλλεγούν, να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο και τη συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι:

 

 1. Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η γεωγραφική σας τοποθεσία, ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και του λειτουργικού σας σύστηματος.
 2. Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου, περιλαμβάνοντας την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, της προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο.
 3. Πληροφορίες όπως η διεύθυνση email σας, την οποία εισάγετε κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο.
 4. Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στον ιστότοπο μας, για παράδειγμα, το όνομα σας, οι φωτογραφίες προφίλ, το φύλο, η ημερομηνία γέννησης, βιογραφικά στοιχεία, πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση σας και πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση σας.
 5. Πληροφορίες, όπως το όνομα και το email σας, τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των συνδρομών σας και για την αποστολή των emails και/η των ενημερωτικών δελτίων.
 6. Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση υπηρεσιών στον ιστότοπο μας.
 7. Πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου, όπως πότε, πόσο συχνά και κάτω από ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.
 8. Πληροφορίες σχετικές με τις αγορές σας, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τις συναλλαγές που κάνετε στον ιστότοπο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση χρέωσης και αποστολής, τον τηλεφωνικό σας αριθμό, τη διεύθυνση του email σας και τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας.
 9. Πληροφορίες που κοινοποιείτε στον ιστότοπο με την πρόθεση της δημοσίευσης στο διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη, τις πληροφορίες προφίλ σας και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας και των δημόσιων σχολίων σας.
 10. Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με εμάς μέσω email ή μέσω του ιστοτόπου, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα μεταδεδομένα (metadata).
 11. Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία μας στέλνετε.

 

Επίσης, στην παρούσα πολιτική απορρήτου σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται να αποκαλύψετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία τρίτου ατόμου. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου.

 

4. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλετε σε εμάς μέσω των σελίδων του ιστοτόπου μας χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που εξυπηρετούν τη λειτουργία του ιστοτόπου μας και την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των συναλλαγών σας, όπως:

 

 1. διαχείριση του ιστοτόπου και της επιχείρησής μας
 2. προσωποποιημένη διαμόρφωση του ιστοτόπου για εσάς
 3. ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών σας στον ιστότοπό μας
 4. αποστολή των αγαθών που αγοράζετε μέσω του ιστοτόπου μας
 5. παροχή υπηρεσιών που αγοράζετε μέσω του ιστοτόπου μας
 6. αποστολή κινήσεων, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμής σε εσάς, καθώς και συλλογή πληρωμών από εσάς
 7. αποστολή μη διαφημιστικών επικοινωνιών
 8. αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας
 9. αποστολή του ενημερωτικού δελτίου μας (newsletter) μέσω email αν το έχετε ζητήσει. Μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε το ενημερωτικό δελτίο.
 10. αποστολή διαφημιστικών επικοινωνιών, σχετικών με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις συγκεκριμένων τρίτων μερών. Μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε διαφημιστικές επικοινωνίες.
 11. παροχή στατιστικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη (τα οποία δεν θα είναι σε θέση να ταυτοποιήσουν κανέναν χρήστη από αυτές τις πληροφορίες)
 12. διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που υποβάλατε εσείς ή σχετίζονται με τον ιστότοπό μας
 13. διατήρηση της ασφάλειας του ιστοτόπου και πρόληψη κατά οποιασδήποτε απάτης
 14. επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις παροχής του ιστοτόπου μας (περιλαμβάνοντας και την επιτήρηση προσωπικών μηνυμάτων που διακινούνται μέσω της ιδιωτικής διαδικτυακής υπηρεσίας μηνυμάτων μας) και
 15. για οποιαδήποτε άλλη χρήση που συνάδει με τους σκοπούς της ορθής λειτουργίας και της αποτελεσματικής ηλεκτρονικής εξυπηρέτησής σας.

 

Αν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες προς δημοσίευση στον ιστότοπο μας, θα δημοσιεύσουμε ή θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες σε συμφωνία με την αδειοδότησή σας.

 

Οι ρυθμίσεις απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπό μας.

 

Δεν θα διοχετεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς τη συναίνεσή σας σε κανένα τρίτο μέρος ή σε οποιαδήποτε εμπορικό τμήμα τρίτου μέρους.

 

5. Σχόλια

 

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπό μας, συλλέγουμε:

 • τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων,
 • τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και
 • τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης

ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

 

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy

 

Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Top
X